Вработуваме

ЕСОФТ СОЛУШН ДОО Скопје во моментов има потреба од следниов кадар:

Senior Web developer - 1 работно место

Потребни квалификации:

Кандидатот треба да има завршено високо образование од областа на информатиката и компјутерските технологии

Да има одлични познавања од следниве технологии (C#, 
ASP.net MVC, LINQ, Web API, Code First, jQuery, AngularJS, JavaScript, HTML, CSS)

Минимум 5 години работно искуство како developer со наведените технологии 


Испратете CV на dimitar.jovanovski@esoft.com.mk со назнака „Web developer“

 
  Powered by D.J.